HET BETOOG

  • Oude wagenkot

    Gezellig

    Ontbijten

Het beToog van Hilde en Xavier ligt aan de overkant van het erf en is het voormalige wagenkot, waar de boer met zijn paard en kar langs één kant naar binnenreed om iets te laden of uit te laden, om dan langs de andere kant weer buiten te rijden. Paard en kar kon je immers niet zomaar in ‘achteruit’ schakelen en dus voorzag men een in- en uitgang.

Beide kanten werden met dubbelglas dichtgemaakt en vormen nu een authentieke, gezellige binnenruimte met de oorspronkele vloer, muren, zoldering en trap. Het beToog werd ook voorzien van een houtkachel, tapijten, tafels en stoelen, een salon en vooral een prachtige, oude toog. En aan die toog dus trekken Hilde en Xavier heel fijn de rustieke sfeer van de B&B verder door met lokale dranken, versnaperingen én Kemmelse woorden. Een leuke plek dus om even te buurten met andere gasten of om er gezellig te zitten lezen, een gezelschapsspel te spelen, te knutselen, enz.

Het beToog kan ook apart, los van overnachtingen, worden geboekt om met je familie, vrienden, vereniging of bedrijf iets te organiseren. Een ontbijt voor Moederdag bijvoorbeeld of een wijndegustatie. Een voordracht of een poëzieavond. Een teammeeting op aloude wijze of een vergadering in de rust én de stilte eigen aan B&B In ’t Stille Weg. Wil je daarover meer informatie of heb je specifieke vragen, dan kun je via een mailtje meteen met Hilde en Xavier daarover iets afspreken: HET BETOOG RESERVEREN.

SFEERFOTO’S
TERUG